Veranderen

Stip aan de horizon
‘Verandering is de enige constante in het leven.’ Ongrijpbaar en overal. Polarisatie, macht, belangen en illusies lijken te bepalen wat je moet doen. Je komt gewoon niet toe aan je eigenlijke werk en bent alleen maar bezig met randzaken. Misschien maakt het dat in de praktijk wel juist zo lastig. Samen zetten we die stip aan de Horizon, zodat je een koers kunt uitstippelen. We zorgen dat het plan aansluit bij de beleving van je collegae.

Sturen en besturen
Tijdens het ontwerpen van het plan stellen we de vraag: “Hoe kunnen we tijdens het traject  bijsturen om de gewenste verandering daadwerkelijk te realiseren?”  In een dashboard nemen we de indicatoren op  die jou in de gelegenheid stellen om te (be)sturen.

Successen
Door ervaringen, inzichten en theorie met elkaar te combineren ontstaan doorkijkjes en mogelijkheden om jouw veranderingsproces blijvend op gang te brengen. We maken de resultaten meetbaar, zowel op de korte als de lange termijn. Hierdoor ben je in staat om koers te houden en bij te sturen indien noodzakelijk.

Neem contact op
Je weet dat er meer in zit. Bel Bert
06 51 31 26 75