Groei

Vermogen
Het zou te gemakkelijk zijn om er van uit te gaan dat groei alleen maar ‘meer’ is. Groei is meer dan die simpele keuze… Genuanceerder: groei is het vermeerderen van het vermogen om meer middelen, geld, kennis en sociaal gedrag te creëren. Door met jou te kijken naar je doelstellingen, groeivermogen, resultaten wordt jouw groeitraject maatwerk.

Monitoren
In jouw groeitraject zul je allerlei knooppunten tegenkomen waar de regels voor het meten van succes niet meer gelden. Dat is hét moment om kritisch naar te kijken naar de manier waarop je geboekte successen moet waarderen en zichtbaar moet maken. Dat maatpak koop je niet op de groei, maar moet telkens worden vermaakt. En ja, soms moet je ook het lef hebben om geen aanpassingen te doen maar gewoon voor een nieuw pak gaan.

Continuïteit
Maatwerk of niet, één ding is blijft hetzelfde. Groei is niet eenmalig, maar blijvend. Om te voorkomen dat na één groeispurt de rek eruit is, zorgen we dat het meten en monitoren in jouw groeitraject worden meegenomen. Geïntegreerd in de bedrijfsvoering voor alle sleutelfunctionarissen.

Neem contact op
Je weet dat er meer in zit. Bel Bert
06 51 31 26 75